De 2-minutenregel voor hamburgeronwheels

Boek meteen menu Een Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en we vervaardigen de menu volledig betreffende

Onze heerlijke hamburgers zijn geschapen aangaande 100% rundvlees. Tevens mogen we op verzoek Halal of vegetarische burgers verzorgen.

Broodjes hamburger speciaal, Kuipjes appelmoes,  Warme satesaus over wyko, Joppie saus en kunnen we desgewenst om met bittergarnituur + saus

Dit lijkt daar op dat jouw een plugin niet hebt die benodigd is om het spel te draaien. Klik op een link om deze te inrichten, of probeer iemand spel!

Gekarameliseerde uien, gemarineerde rooie ui en zijdeachtige ijsbergsla hetgeen afgemaakt is met ons toef mosterdmayonaise. Geef ons man die burger, wat Belgische frieten en een hemels speciaalbiertje on-the-side en je raakt klaar. Zo eenvoudig kan het zijn.

En het proef jouw. Geen ingewikkeldheden en tierlantijntjes, maar Italiaans bunkeren op hoofdhaar best. Een huiselijke ambiance laat jouw meteen thuis voelen. Hierdoor kan zijn Locanda een volmaakte plek om met ons oude maatje af te communiceren teneinde een avond bij te kakelen tussen dit genot aangaande lekkere wijnen en voordeligste Italiaanse gerechten. En laat met name het toetje niet staan, aangezien een Tiramisu kan zijn ons aanrader!

Dit is noodzakelijk het u dan ook het over tevoren aangeeft ingeval een apparatuur aan grote afstand verplaatst moet geraken. Gezien dit feit dat de planning in dit klik hier gedrang kan aankomen als ons service buitengewoon lang duurt, rekenen we een toeslag met €25,00 (exclusief btw) als een service langer duurt vervolgens 15 minuten, tenzij u dan ook dit met tevoren aangeeft.

Boek nu menu De Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei ofwel juni en wij produceren de menu compleet betreffende

Die vrucht is niet enkel geweldig friszoet, dit geeft jouw gerecht verder een prachtige kleur. De lekkerste recepten met blauwe bes »

*Bijzondere wensen betreffende betrekking tot het standaard assortiment zijn bij ons allicht altijd bespreekbaar.

Pizza catering tot in een puntjes verzorgd. Vers bereid, eigen gemaakt deeg en in een hout gestookte steenoven gebakken. De pizza catering kan zijn uit te breiden betreffende Antipasti schalen met verschillende Ita

Allicht is dit genieten aangaande de lekkere gerechten over foodtruck Ray’s Wagen weet ons festiviteit op zich, maar eigenaar Raymond Gaasbeek geeft ook een genoeg toegevoegde waarde met je evenement.

Meer en meer is daar vraag naar ons frietwagen op feesten en partijen. Wij aankomen, op een tijdstip het we betreffende u dan ook afspreken, betreffende de HACCP goedgekeurde nieuwe frietwagens voor u dan ook op lokatie. Uw gasten mogen zich vervolgens onbeperkt tegoed doen met onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Veel bedrijven, instellingen, verenigingen, maar tevens particulieren hebben er alang eens vanwege gekozen teneinde ons frietkot te boeken. Kijk weleens voor de referenties en laat u dan ook overdonderen door onze mogelijkheden en goedkope prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *